Tønders arbejdspladser motionerer

I mange år har fredagen før efterårsferien været Skolernes Motionsdag. Nu er dagen også godt på vej til at blive Arbejdspladsernes Motionsdag.

For tredje år i træk opfordrer Dansk Firmaidrætsforbund danske arbejdspladser til at gennemføre motionsaktiviteter, og i år vil Tønder Kommune være med.

- Som kommunens største arbejdsplads vil vi gerne gå foran, fordi bevægelse og fysisk aktivitet på jobbet kan styrke sammenholdet, øge arbejdsglæden og fremme trivslen på jobbet. Dermed kan motion være med til at udvikle os som attraktiv arbejdsplads, siger borgmester Henrik Frandsen.

Kommunens ledelse har opfordret de enkelte arbejdspladser i hele organisationen til at gennemføre motionsaktiviteter fredag den 13. oktober i det omfang, det kan lade sig gøre. I et inspirationskatalog, der distribueres til de ansatte og virksomheder i kommunen, er der masser af gode ideer til forskellige aktiviteter, som kan indpasses i arbejdsprogrammet på de enkelte arbejdspladser.

Derudover opfordres medarbejderne til at deltage i Høvdingebold Cup, som Firmaidræt Tønder inviterer alle private og offentlige virksomheder i hele kommunen til om eftermiddagen den 13. oktober.

- Det er et arrangement, som kan bringe mange forskellige arbejdspladser i hele kommunen sammen om fællesskab og fornøjelig kappestrid. Jeg er sikker på, at det kan blive en sjov og hyggelig dag med fokus på motion og bevægelse, og jeg vil gerne opfordre virksomhederne i kommunen til at tilmelde sig, siger borgmester Henrik Frandsen.

Tilmelding til Høvdingebold Cup kan ske hos formanden for Firmaidræt Tønder, Ole Dam på tlf. 24 25 75 63 eller e-mail: ole.dam1@gmail.com.

Inspirationskatalog