Tønder er med på Folkemødet

I morgen, torsdag, begynder årets Folkemøde på Bornholm, og blandt de mange folkemødedeltagere vil der også være repræsentanter fra Tønder Kommune.

I løbet af folkemødets fire døgn bliver der holdt en lang række møder på solskinsøen om vidt forskellige emner, og repræsentanterne for Tønder Kommune vil overvære en del af møderne både for at deltage i debatten og for at samle inspiration og friske impulser.

Tønder Kommune med borgmester Henrik Frandsen i spidsen er desuden vært ved to møder, hvor der er inviteret spændende og inspirerende debattører til panelet.

Under overskriften ”Kald os bare klimatosser” stiller Tønder Kommune skarpt på klimaforandringer og klimasikring med Tøndermarsk Initiativet som konkret eksempel. Mødet finder sted på Allinge Havn torsdag den 13. juni kl. 14 - 15. I panelet får borgmesteren selskab af Søren Møller, formand for Collective Impact, og Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer.

Det andet møde, som Tønder Kommune indbyder til, har udvikling af folkeskolen som tema. Her får borgmesteren besøg af Alexander von Oettingen, prorektor ved UC Syd, og Hans Henrik Knoop, lektor ved Aarhus Universitet.

Delegationen fra Tønder Kommune består af:

Borgmester Henrik Frandsen
Formand for Socialudvalget Peter Christensen
Kommunaldirektør Klaus Liestmann
Vicekommunaldirektør Keld I. Hansen
Landdistriktskoordinator Karin Lorenzen Kjærgaard

Læs mere om Tønder Kommunes arrangementer i debatoplæggene:

Kald os bare klimatosser
Hvordan skaber vi en endnu bedre folkeskole?

Folkemødet hylder det danske demokrati og fællesskabet

Folkemødet på Bornholm finder sted hvert år i uge 24 i Allinge. Arrangementet samler flere end 100.000 mennesker i alle aldre.

Det primære formål med Folkemødet er at styrke demokratiet og dialogen i Danmark. Det sker ved at skabe en ny ramme om møder mellem beslutningstagere i erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner. Og ved at give borgerne mulighed for at møde beslutningstagerne ansigt til ansigt.

Se Folkemødets hjemmeside