Tag med på tur i din kommune

Tønder Kommune har masser af store oplevelser at byde på. Oplevelser for alle sanser. Dem vil Tønder Kommunes Landdistriktsudvalg gerne slå et slag for ved igen i år at invitere borgerne på en bustur rundt i kommunen med otte spændende stop.

-  Området har så meget at byde på, og tit går vi rundt og ved det slet ikke. Det vil vi gerne lave om på. Vi vil så at sige uddanne folk til lokale ambassadører ved at vise dem noget af alt det, vi har at byde på her i vores område, siger formanden for Landdistriktsudvalget, Finn P. Hansen.

Turen finder sted lørdag den 23. september, og billetter kan købes via Landdistriktsudvalgets hjemmeside. Sidste frist er torsdag den 14. september.

Turen foregår i seks busser med plads til ca. 300 personer i alt. Der er mulighed for at stige på busserne 10 forskellige steder i Kommunen.

Landdistrktsudvalgets hjemmeside kan man læse mere om de otte forskellige stop undervejs og om bussernes startbyer.

Deltagerne betaler 75 kroner for turen, der varer det meste af dagen og også inkluderer en lækker madpakke med lokale råvarer.

Gode historier

Jes Vagnby fra byudviklingsvirksomheden DemokraCity har haft ansvaret for at tilrettelægge årets tur. Han har lagt vægt på at deltagerne får en række gode historier med hjem.

 - Det er et bredt sammensat program, hvor deltagerne både møder naturen, smagsoplevelser, kunst, lokale råvarer og ikke mindst seværdigheder. Ved alle stop vil der stå værter klar, der vil give gæsterne en rundvisning og en fortælle masse gode historier om vores egn, siger Jes Vagnby.

Hurtig tilmelding

Ved sidste års tur var billetterne udsolgt i løbet af få dage og derfor opfordrer arrangørerne til at man hurtigt får købt billet.

- Det er jo nærmest et symbolsk beløb og programmet er virkelig indbydende, så derfor er vi nødt til at understrege at der gælder ”først til mølle-princippet”, opfordrer Finn P. Hansen. Formanden og øvrige deltagere fra landdistriktsudvalget vil være værter på busserne.