Randi Petersen får Handicappris

Randi Petersen blev onsdag den glade modtager af Tønder Kommunes Handicappris. Prisen får hun, fordi hun - trods eget handicap - trofast hjælper og støtter en ung pige med samme handicap hos Multistedet 15+.​​​​​​​

Rådhuset i Tønder dannede onsdag rammen om den årlige uddeling af Handicapprisen, hvor Randi Petersen løb med den eftertragtede hæder.

Vinderen blev fundet i et helt ekstraordinært stærkt kandidatfelt, som blev udgjort af hele 20 indstillinger. Det er rekord.

Ifølge borgmester Henrik Frandsen, der forestod selve prisoverrækkelsen, var det derfor på sin plads også at nævne og hylde de kandidater, som måtte nøjes med indstillingen til prisen:

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til jer alle. Kun én går hjem med en pris i dag. Men i skal vide, at jeres allesammens indsatser er en pris værdig, lød ordene fra borgmester Henrik Frandsen, der forestod selve prisoverrækkelsen.

Randi Petersen, der selv lider af en spastisk lammelse, får prisen for sit store indsats i Multistedet 15+, hvor hun hjælper og støtter en pige, der ligeledes er spastisk lammet. Trods sit eget handicap møder hun stabilt - og med et smil på læben - op hver tirsdag, ligesom hun også jævnligt laver fritidsaftaler med pigen.

Det er niende gang, at Handicapprisen uddeles i Tønder Kommune.

Ved den seneste prisoverrækkelse gik prisen til Støtteforeningen for Toftlund biograf. Tidligere hædrede omfatter de frivillige ildsjæle bag den populære Musik og Gøgl-festival, frivillig hjælper Charlotte Larsen, Elisabeth Hansen Fra Lundens Bondegårdsferie, SIND-formand Anne Hvidbjerg, idrætsforeningen Rend og Hop og arrangørerne af den årlige handicapidrætsdag, ligesom Huset Venture Syddanmark og Pernille Raahauge, Tønder, har delt prisen.