Ny løsning gør det let at betale regninger fra kommunen

Nu kan du let betale regninger fra kommunen på mobilen, tablet og pc via Mit Betalingsoverblik.

Mit Betalingsoverblik er navnet på den nye betalingsløsning, som gør det endnu lettere for borgere og virksomheder at betale sine regninger fra kommunen. Når man benytter sig af denne mulighed, skal man logge sig på med sit NemID – enten gennem borger.dk eller via et link på Tønder Kommunes hjemmeside. 

Når man er logget ind, kan man se, hvad man skylder kommunen.

Det kan eksempelvis være betaling af dagpleje, børnehave, kontingent til kulturskolen, boliglån, ejendomsskat eller byggetilladelse.

Herefter kan man vælge, om man vil betale med betalingskort eller MobilePay, ligesom man let kan tilmelde faste betalinger til betalingsservice. Samtidig kan man også foreslå en afdragsordning, hvis man har behov for det.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde borgerne denne betalingsløsning, som er simpel at bruge, og som kan bruges på alle tider af døgnet. Mit Betalingsoverblik giver, som navnet antyder, et klart overblik over, hvad man skylder kommunen, siger Mikael Gaihede, der er afdelingsleder i Regnskab og Opkrævning i Tønder Kommune.

Han peger på, at det også kan være svært for nogle, at kontakte en medarbejder for at bede om en afdragsordning, men at det nu også kan foregå via Mit Betalingsoverblik.