Ny fagchef til Tønder

Jacob Krogh, 45 år og bosat i Kolding, bliver ny fagchef for Unge i Uddannelse og Kompetencecentret i Tønder Kommune. Jacob Krogh tiltræder jobbet i grænsekommunen den 1. november.

Den kommende fagchef er i dag teamleder for Ungeteamet i Billund Kommunes arbejdsmarkedsafdeling. Han har bl.a. gennemført en diplomuddannelse i ledelse ved UC Syddanmark og kommer til Tønder med seks års praktisk ledelseserfaring.

Jacob Krogh har været ansat i Billund Kommune siden 2012, og gennem alle årene her har han beskæftiget sig med at støtte borgere på kanten af arbejdsmarkedet.

Det bliver også hans opgave i Tønder Kommune, hvor han som fagchef kommer til at stå i spidsen for kommunens strategiske ungesatsning og indsatsen for udsatte borgeret.

- Tønder Kommune er ambitiøs og har klare målsætninger i forhold til udsatte borgere, og jeg glæder mig til at være en del af en spændende og udviklingsorienteret organisation, siger Jacob Krogh.

Han er opmærksom på, at der venter en stor opgave.

- Men det er også en spændende og vigtig opgave, som kræver en synlig ledelse og en stærk holdindsats. Som leder har jeg stor fokus på at skabe resultater sammen med mennesker gennem ledelse, selvledelse og en indlevende tilgang til andre. Jeg ved, at der både i Unge i Uddannelse og på Kompetencecentret er dygtige og engagerede mennesker, og jeg glæder mig til at tage fat på opgaverne sammen med medarbejderne, siger den kommende fagchef.

Direktør Grethe H. Nielsen, Social, Arbejdsmarked og Sundhed, er glad for, at det er lykkedes at få ansat Jacob Krogh som ny leder af ungesatsningen og Kompetencecentret.

- Jacob er visionær og har stor viden og erfaring inden for området. Jeg er sikker på, at han kan sætte retningen og drive indsatsen, så vi opnår synlige resultater både til gavn for borgerne og det erhvervsliv, der har brug for kvalificeret arbejdskraft, siger Grethe H. Nielsen. 

Inden Jacob Krogh i 2012 kom til Billund Kommune, har han bl.a. drevet selvstændig kursus- og rådgivningsvirksomhed. Han er gift med Jane, og parret har to børn.