Ny direktør i Tøndermarsk Initiativet

Tidligere direktør for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune, Erik Jespersen, skal stå i spidsen for Tøndermarsk Initiativet fra 1. januar 2018.

Erik Jespersen er 50 år og uddannet som landinspektør fra Aalborg Universitet. Han har endvidere en masteruddannelse i offentlig administration (MPA). Siden 2011 har han arbejdet som direktør i Aarhus Kommune og før det, arbejdede han i en tilsvarende stilling i Fredericia. Med over ti års erfaring med topledelse indenfor Teknik og Miljøs opgaveområder, er han godt klædt på til de opgaver, der venter ham i Tøndermarsken. Han skal holde de mange projekter på rette spor, og han kommer til at tage stilling til både de aktuelle og de mere langsigtede udfordringer.

"Jeg er meget glad for valget af Erik Jespersen," siger borgmester Henrik Frandsen. "Jeg er sikker på, at han med sin store erfaring kan holde det ambitiøse projekt på den rette kurs. Han bliver på alle måder den samlende figur i projektet. Den der både skal drive og udvikle, så vi når de fastsatte mål."

Borgmester Henrik Frandsen hilste på den kommende projektdirektør mandag på rådhuset i Tønder, hvor Erik Jespersen besøgte sin fremtidige arbejdsplads.

Direktør i Centralforvaltningen Keld I. Hansen glæder sig over de mange ansøgere til stillingen:

"Der var mange kvalificerede ansøgere, men jeg er ikke i tvivl om, at vi har valgt den helt rigtige til posten som projektdirektør for Tøndermarsk Initiativet. Erik Jespersen kender til at arbejde i en politisk ledet organisation, og han er vant til at have ansvar for komplekse opgaver med mange involverede," siger Keld I. Hansen, og fortsætter: "Tøndermarsk Initiativet er Danmarks største samlede udviklingsinitiativ af sin art, og jeg er sikker på, at Erik Jespersen bliver en fremragende direktør, som kan få Initiativet sikkert i mål."

Efter en rundtur i Tøndermarsken glæder Erik Jespersen sig endnu mere til 1. januar: "Jeg ser virkelig frem til at komme i gang," siger han, "området er på alle måder spændende, og den unikke kombination af udfordring, potentiale og de høje ambitioner, tiltaler mig."

Erik Jespersen flytter fra Aarhus til Tønder snarest muligt.

Han afløser projektchef Karsten Jensen som fra 1. januar skal være chefkonsulent ved Teknik og Miljø i Tønder Kommune.

Erik Jespersen - projektdirektør for Tøndermarsk Initiativet fra 1. januar.