Masser af oplevelser som optakt til Tønder Festival

Musikken er ikke det eneste, publikum på årets Tønder Festival kan opleve.

Igen i år vil Tønder-området summe af aktivitet i de fire dage op til Tønder Festival, når 4+ tilbyder arrangementer i dagene 19., 20., 21. og 22. august. 2018.

Succes-konceptet 4+ med forskellige arrangementer og aktiviteter rundt om i Tønder Kommune gentages nemlig igen i 2018 for fjerde år i træk.

Projektet 4+ blev i sin tid etableret, for at festivalgæster kunne udvide deres ophold i Tønder Kommune i dagene op til selve festivalen. Gennem 4+ markedsføres hele Tønder Kommune for festivalens gæster, så de forhåbentlig vil vende tilbage til området også uden for ”festival-sæson”.

4+ består af en række begivenhedsrige helhedsoplevelser i form af arrangementer, der repræsenterer en bred vifte af Tønder Kommunes unikke tilbud indenfor kultur, natur, geografi, smag, viden, erhverv og mennesker. Alle oplevelsesture er med professionelle guider, og der er lagt vægt på hyggeligt samvær.

4+ dagene skydes i gang med en gratis åbningskoncert på Torvet i Tønder søndag den 19. august. De følgende dage er programmet sammensat, så festivalgæster og lokale borgere har mulighed for at opdage og opleve Tønder-egnens mange gode historier og seværdigheder f.eks. en tur, der går langs den dansk/tyske grænsedragning og beskriver den dramatiske historie om gentagne stormfloder, kongemord, digegrever og Frisere.

Der er også mulighed for at opleve Carl Christiansens naturfilm, publikumquiz ”Festival Edition”, lokal ølsmagning, en dag på Rømø med fokus på øens fantastiske historie og unikke natur, en gourmetmiddag sammensat af lokale råvarer og tilberedt af kokken Thomas Rode, en 4+ hammerslagskonkurrence og eksklusiv romsmagning. Alt sammen er det blot noget af det, Tønder Kommune og Tønder Festival tilbyder i 4+ dagene op til festivalen.

Læs mere og følg med i dette års 4+ program Facebook www.facebook.com/4plusofficiel/ og køb billetter til alle arrangementer via Tønder Festivals hjemmeside www.tf.dk