Mænd søges til køkkenskole

Mænd søges til ”Fars Køkkenskole”.

Tønder Kommunes sundhedsafdeling håber at kunne finde mænd til at undervise børn i madlavning. Konceptet hedder ”Fars Køkkenskole”, og som underviser skal man undervise børn fra 2.- 4. klasse fem gange i løbet af efteråret/vinteren.

​​​​​​​Er du mand, og kan du lide at lave mad og være sammen med børn? Så er det måske noget for dig at blive frivillig underviser i ”Fars Køkkenskole”, som er et projekt Tønder Kommunes sundhedsafdeling ønsker at starte i Agerskov.

Fars Køkkenskole går ud på at undervise børn og deres fædre, onkler eller bedstefædre i at lave god mad. Køkkenskolen er kun for mænd, og de steder, hvor man allerede har holdt Fars Køkkenskole, er erfaringen, at det giver en helt unik stemning.

Køkkenskolen finder sted i skolekøkkenet på Agerskov Skole. Deltagerne mødes fem gange med en måneds mellemrum, og hver gang skal der tilberedes et godt og sundt måltid, som man spiser sammen.

Formålet med køkkenskolen er at give børn og fædre nogle gode stunder sammen, hvor de samarbejder, taler sammen og hygger sig, og samtidig lærer børnene noget om madlavning.

Planen er at inviterer interesserede undervisere til en kursusdag den 23. august, og at den første undervisningsdag med børn og fædre finder sted i september.

- Vi håber, at der er interesse for projektet, og vi er gerne behjælpelig med at sætte det i gang flere steder i kommunen end i Agerskov, siger Ann Møller Gram.

 

Har du lyst til at være med som underviser eller deltager, så kan du kontakte Ann Møller Gram på telefon 29 17 03 55 eller mail: amg@toender.dk