Laust Mensel får Handicappris

Laust Mensel modtog onsdag Handicapprisen 2019 for sit store arbejde for senhjerneskadede i A93-regi

Rådhuset i Tønder dannede onsdag rammen om den årlige uddeling af Handicapprisen, hvor Laust Mensel løb med den eftertragtede hæder for sit store arbejde for senhjerneskadede i foreningen A93.
 
Vinderen blev fundet blandt 12 indstillinger.
 
Ifølge viceborgmester Bent Paulsen, der forestod selve prisoverrækkelsen, var Laust Mensels indsats ikke til at tage fejl af; den var i den grad en pris værdig:
 
- Det er en person, vi gerne vil holde fast i. For hans indsats for senhjerneskadede er helt uundværlig. Og det er en person, der i den grad bliver sat pris på hos brugerne af A93, udtalte Bent Paulsen, der også kunne fortælle, at op til flere personer uafhængigt af hinanden havde indstillet Laust Mensel til prisen.
 
Det er tiende gang, at Handicapprisen uddeles i Tønder Kommune.

Ved den seneste prisoverrækkelse gik prisen til Randi Petersen. Tidligere hædrede omfatter Støtteforeningen for Toftlund biograf, de frivillige ildsjæle bag den populære Musik og Gøgl-festival, frivillig hjælper Charlotte Larsen, Elisabeth Hansen Fra Lundens Bondegårdsferie, SIND-formand Anne Hvidbjerg, idrætsforeningen Rend og Hop og arrangørerne af den årlige handicapidrætsdag, ligesom Huset Venture Syddanmark og Pernille Raahauge, Tønder, har delt prisen.