Kommunalbestyrelsesmøder flyttes til fritidscenter

NYHED 8. april 2020

Kommunalbestyrelsen holder ekstraordinært møde tirsdag den 14. april 2020, og det kommer til at foregå i Tønder Sports- og Fritidscenter på grund af Covid 19-situationen

De 31 medlemmer af kommunalbestyrelsen i Tønder Kommune holder ekstraordinært møde tirsdag den 14. april klokken 17, da politikerne skal beslutte under hvilke retningslinjer den gradvise åbning af folkeskoler og dagtilbud skal ske. Denne beslutning skal vedtages politisk ude i kommunerne.

Borgmester Henrik Frandsen siger, at det er en stor og vigtig beslutning, som kommunalbestyrelsen står overfor.

”Vi skal træffe beslutninger, som er væsentlige for mange forældre og medarbejdere, og derfor er det vigtigt, at kommunalbestyrelsesmedlemmerne mødes fysisk for at få en god drøftelse – og selvfølgelig med hensynstagen til sundhedsmyndighedernes anbefalinger”, siger borgmester Henrik Frandsen.  

Mødet er flyttet til Tønder Sports- og Fritidscenter, så kommunalbestyrelsen kan følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at holde afstand til hinanden. Dette kan ikke lade sig gøre i byrådssalen på Tønder Rådhus, hvor møderne sædvanligvis finder sted.

Der vil ikke være adgang for offentligheden til mødet. Tønder Kommune vil dog sende live på facebook fra mødet. Der kan dog være tekniske udfordringer forbundet med det, men vi vil gøre vores bedste for at få det til at fungere.

Også det ordinære kommunalbestyrelsesmøde den 30. april er flyttet til Tønder Sports- og Fritidscenter. Dagsordener vil komme på Tønder Kommunes hjemmeside.