Klar med ny hjemmeside

Så er vi i luften med en ny hjemmeside for Tønder Kommune. Det nye site afløser den hidtidige hjemmeside, der blev lanceret i 2011.

Fokus på selvbetjening

Hovedfokus på siden er selvbetjening. Med toender.dk har vi forsøgt at gøre det nemmere for dig at betjene dig selv over nettet, så du i mange tilfælde kan ordne kontakten med det offentlige, når og hvor det passer dig bedst. Dermed bliver du mere uafhængig af rådhusets åbningstider og placering.

Derudover kan du bruge hjemmesiden til at finde generelle oplysninger om kommunens aktiviteter og tilbud. Der er også nyheder bl.a. om det politiske arbejde, og dagsordener og referater fra alle udvalg er tilgængelige med bilag.

Fungerer også på mobile enheder

Da flere og flere af os går på nettet via mobile enheder, er hjemmesiden lavet responsiv. Det vil sige, at den helt automatisk tilpasser sig det medie, den bliver vist på, så den også vises korrekt og brugervenligt på smartphones og tablets.

Navigation

Hovedmenu-punkterne Borger, Din fritid, Din kommune, Erhverv og Betjen dig selv er fast forankret på alle sider på sitet. Under hvert hovedmenupunkt ligger der relevante undermenu-punkter.

Lokal leverandør

Det nye toender.dk er udviklet af den lokale IT-virksomhed VK DATA i Tønder i samarbejde med kommunen.