Infomøde om at være plejefamilie

Tønder Kommune har løbende behov for flere plejefamilier og aflastningsfamilier. På et informationsmøde torsdag den 12. september kan man få mere at vide om, hvad det indebærer at tage børn i pleje eller aflastning.

Hvad indebærer det at være plejefamilie eller aflastningsfamilie? Det spørgsmål bliver besvaret, når Tønder Kommune torsdag den 12. september fra klokken 19-21 inviterer alle interesserede til informationsmøde. Mødet foregår Tøndervej 45, Skærbæk, og der er ingen tilmelding.

Udover kommunens familieplejekonsulenter som vil fortælle om, hvad det vil sige at være plejefamilie, så deltager Socialtilsyn Syd også på mødet, da det er dem, der godkender og fører tilsyn med plejefamilierne i Tønder Kommune.

Som plejefamilie har man et eller flere børn i fuldtidspleje, mens aflastningsfamilier har børn i pleje eksempelvis hver anden weekend eller en dag i ugen.

Er man interesseret i at blive plejefamilie og høre mere om, hvad det indebærer, kan man også henvende sig til Tønder Kommunes familieplejekonsulenter:
Agnes Knag på telefon 30 18 51 02,  Inger Marie Sørensen på telefon 51 52 51 65 eller Inger Borg Laursen på telefon 20 13 53 61.

​​​​​​​Læs mere på Socialtilsyn Syd's hjemmeside her