Forpremiere på I Krig & Kærlighed

260 personer har mulighed for at købe billet til forpremieren i Schweizerhalle mandag den 12. november. Billetterne sættes til salg fredag den 26. oktober klokken 12.00 via billetten.dk.Tønder Kommune holder i samarbejde med Fridthjof Film forpremiere på filmen I Krig & Kærlighed mandag den 12. november.

Forestillingen i Schweizerhalle starter klokken 18.30. Dørene åbnes klokken 17.45 og lukkes 18.15.

Foruden de 260 publikummer, som sikrer sig en billet, så vil der deltage omkring 175 personer, der er inviteret af Tønder Kommune.

Udover forestillingen i Schweizerhalle bliver filmen også vist i Biografen 1 & 2 i Tønder samt i Toftlund Biograf. 

Som noget helt særligt for forpremiererne vil filmens producer Ronnie Fridthjof og instruktør Kasper Torsting præsentere filmen, inden den ruller over lærredet. De vil være assisteret af hovedrolleindehaverne Rosalinda Mynster og Sebastian Jessen. Det gælder både ved forevisningen på Schweizerhalle og i biografen i Tønder.

I Toftlund vil producer, instruktør og skuespillere være til stede når filmen slutter, hvor de vil fortælle om filmen.

Samarbejdet mellem Tønder Kommune og Fridthjof Film startede i efteråret 2017, hvor Fridthjof Film præsenterede deres plan om at lave en spillefilm, der har sin handling i Sønderjylland under 1. Verdenskrig. Det stod hurtigt klart, at projektet havde et højt ambitionsniveau, og Zeppelinbasen og flyhangaren ville være en fantastisk kulisse for en del af filmen.

I marts 2018 blev der filmet i flyhangaren og Soldaterskoven ved Tønder. Siden har Fridthjof Film arbejdet med at klippe og redigere filmen, som nu er klar til publikum.

Zeppelin og Garnisonsmuseet, Støtteforeningen for Zeppelinbasen og Tønder Kommune vil i den kommende tid holde åbent hus arrangementer i flyhangaren, hvor man kan se hvordan ombygningsarbejdet skrider frem.

 

Arrangører: Tønder Kommune og Fridthjof Film.

Billetter til forpremieren i Tønder sælges på www.billetten.dk fra fredag d. 26.oktober klokken 12 . Max seks billetter pr kunde.
​​​​​​​
Biografbilletter sælges via biografernes hjemmesider.