Et godt og varieret kandidatfelt til Den Sociale Virksomhedspris

Når Arbejdsmarkedsudvalgets årlige uddeling af den Sociale Virksomhedspris løber af stablen til awardshowet på ECCO Centeret onsdag den 15. november, vil vinderen ikke kun løbe af med æren, men også 25.000 kr.

Tønder Kommune har i 2017 fokus på virksomheder, der har gjort og fortsat gør en særlig indsats for borgere på langvarig kontanthjælp eller ledighedsydelse. De har, ved at skabe småjobs, gjort det muligt for sårbare borgere at få tilknytning til arbejdsmarkedet.

Virksomhederne, der hædres, sender et signal om, at der er plads til forskellighed i deres virksomhed. De tager et stort socialt ansvar ved at hjælpe og støtte socialt udsatte på kanten af arbejdsmarkedet, og stiller meningsfulde arbejdsopgaver til rådighed, som giver borgerne nye muligheder for at bidrage til et fællesskab og finde fodfæste på arbejdspladsen.

- Igen i år ser vi et rigtigt stærkt og varieret kandidatfelt. Det viser tydeligt, at der rundt om i kommunen hver dag bliver gjort en stor indsats for at sikre et rummeligt og inkluderende arbejdsmarkedet. Et arbejdsmarked, hvor der er plads til særlige behov og forskellighed. Et arbejdsmarked, vi kan være stolte af, udtaler formand for Arbejdsmarkedsudvalget Susanne Linnet.

I år er følgende seks virksomheder indstillet til prisen:

·         Landmand Jens Beyer Bennedsen i Bredebro

·         Martins undervogn & bilplejecenter v/Martin Vangsgaard i Bredebro

·         Blomsterbinderiet v/Rikke Weber i Toftlund

·         Besøgslandbrug Søndergården v/Erling Christensen i Visby

·         Emmerske Biler ApS v/Peter A. Petersen i Tønder

·         Andels-Kartoffelmelsfabrikken Sønderjylland v/Jens Christian Jørgensen i Toftlund

Awardshowet afholdes for første gang i fællesskab med Tønder Erhvervsråd, der samme aften uddeler Erhvervsprisen '17.