Erfaren kommunikationsmand til Tønder Kommune 

Den 1. marts tiltræder 49-årige Martin Skovmand som ny kommunikationschef på Rådhuset i Tønder. Dermed har Tønder Kommune sikret sig en rutineret journalist og kommunikationsmand som leder af kommunens kommunikationsafdeling. 

Martin Skovmand har tidligere været kommunikationschef i Sønderborg Kommune, kommunikationschef i erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer og pressechef og særlig rådgiver i Kulturministeriet. Det seneste års tid har han arbejdet som selvstændig konsulent i kommunikationsbranchen.

- Med ansættelsen af Martin er det lykkedes Tønder Kommune at tiltrække en kapacitet med stærke kompetencer og solid erfaring fra store politisk ledede organisationer. Jeg er sikker på, at Martin kan hjælpe os med at udvikle og styrke vores strategiske kommunikation både internt i organisationen og i forhold til omverdenen, siger kommunaldirektør Klaus Liestmann.

Udover kommunikationschefen består Tønder Kommunes kommunikationsafdeling af yderligere to medarbejdere.

- Professionel kommunikation har høj prioritet i Tønder Kommune. Det er vigtigt, at vi altid har fokus på at kommunikere så godt som overhovedet muligt med borgere og erhvervsliv og samtidig får synliggjort alle de gode ting og spændende projekter, der er i gang i kommunen. Derfor er jeg glad for, at vi får en stærk kommunikationsprofil til Tønder, tilføjer Klaus Liestmann.

Tønders nye kommunikationschef er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 1999 og har suppleret uddannelsen i USA, hvor han tog en Master of Science in Journalism på Columbia University i New York. Derudover har Martin Skovmand arbejdet på både Danmarks Radio, TV2 Sporten og TV Syd som studievært, redaktør og reporter, og han lægger ikke skjul på, at han har store forventninger til sit nye job.

- Tønder Kommune har for mig at se hele pakken. Her er natur, kultur, små og store virksomheder og en rigtig god dynamik. Jeg glæder mig til at være med til at få fortalt alle de gode historier og til at få gjort Tønder endnu tydeligere på Danmarks- og verdenskortet, siger Martin Skovmand. 

Til daglig bor Martin Skovmand sammen med sin 10-årige datter i Sønderborg. Fritiden bliver brugt sammen med familien, på at læse og så på at blive bedre til at spille tennis - hvad der ifølge ham selv heller ikke bliver svært.