Cafémøde om Rømø Udviklingsplan

Onsdag den 28. november kl. 19 inviterer initiativtagerne bag "Rømø Udviklingsplan - En fælles retning for Rømø 2025" til orientering om planen på Enjoy Resorts Rømø i Havneby.

- Vi har set frem til at præsentere Rømø Udviklingsplan. Planen er resultatet af en borgerinddragelsesproces og et fælles arbejde af initiativtagerne bag planen, fortæller borgmester Henrik Frandsen.

- Med planen har vi nu en fælles ramme for, hvordan vi sammen skal prioritere udviklingen på Rømø. Det tror jeg, vi alle vil sætte stor pris på.

På mødet den 28. november vil planen blive præsenteret, og der vil blive fortalt både om den overordnede strategi og planens forslag til helt konkrete indsatser. 

- Vi håber, at rigtig mange på Rømø har lyst til at møde op til mødet, siger formanden for Rømø-Tønder turistforening Martin Iversen,  på vegne af Initiativgruppen.

-Vi glæder os til at høre rømsernes kommentarer. Men det er vigtigt, at vi med planen løfter i flok, og at man som borger kan involvere sig og bidrage til udviklingen på øen. Derfor vil vi på mødet også lægge op til, at man får mulighed for at arbejde videre med konkrete emner, der interesserer den enkelte. Det vil vi selvfølgelig også fortælle mere om den 28., siger Martin Iversen.

Trykte udgaver af planen vil blive delt ud og kan efter mødet findes på Tønder Kommunes hjemmeside på www.toender.dk

Fakta:

De 12 initiativtagere bag udviklingsplanen for Rømø er Tønder Kommune, Tønder Erhvervsråd, Business Region Esbjerg, Rømø-Tønder Turistforening, Nationalpark Vadehavet, Naturstyrelsen, Tønnisgård, Enjoy Resort, Rømø Lys, Novasol Rømø, Feriepartner Rømø og Rømø Havn.