Bevæg dig for livet inviterer til dialogaften

Hvordan får vi knap 4.000 flere borgere til at bevæge sig?

Det store spørgsmål er centrum for seks dialogaftenener fordelt ud over hele kommunen.

Bag dialogaftenerne står projektlederen for Bevæg dig for livet, Esben Thøstesen, der her sætter lidt flere ord på baggrunden for dialogaftenerne:

- De næste fem år er Tønder Kommune såkaldt visionskommune i Bevæg dig for livet-projektet. Helt konkret har vi forpligtet os til at arbejde for, at flest mulige borgere skal være fysisk aktive. Vores mål er at hæve de nuværende 44, 6 procent til 55 procent inden udgangen af 2023 - det svarer til 3.900 flere aktive, fortæller projektlederen og fortsætter:

- For at nå det ambitiøse mål skal vi have alle med om bord. Det gælder både kommunens borgere, haller, foreninger, skoler, dagtilbud og erhvervslivet. Derfor inviterer vi nu til dialog- og inspirationsaften, så vi kan få alles idéer og synspunkter på bordet.

Til dialogaftenerne kan interesserede høre mere om det store projekt og selv komme med idéer og forslag til, hvordan man sammen kan nå det ambitiøse mål.

Dialogaftenerne er spredt ud over hele kommunen, så hvis man er forhindret i at komme til et i nærområdet, er man meget velkommen til at komme til et af de andre, blot man tilmelder sig på mail pokof@toender.dk - dagsordenen er den samme alle steder. Der bliver serveret sandwich og kaffe til alle dialogaftener.

Her bliver dialogaftenerne holdt:

23. april kl. 18.30 - 21 : Marskhallen
25. april kl. 18.30 - 21 : Toftlund Hallerne
30. april kl. 18.30 - 21 : KlosterHallen
2. maj kl. 18.30 - 21 : Tønder Sport & Fritidscenter
6. maj kl. 18.30 - 21 : Skærbækcentret
7. maj kl. 18.30 - 21 : Bredebro Idrætscenter

Fakta om Bevæg dig for livet:

Bevæg dig for livet er et landsdækkende partnerskabsprojekt støttet af Nordea-fonden og TrygFonden, hvor visionen er, at 75 procent af befolkningen i år 2025 skal være idrætsaktive. Samtidig skal 50 procent være idrætsaktive i en forening.

Sammen med 11 andre kommuner er Tønder Kommune visionskommune i samarbejdet med DGI og DIF i projektet.