80 nye arbejdspladser på vej til Tønder

Carl Holst og Henrik Frandsen i samtale foran det eksisterende skattecenter i Tønder. Her kommer der 80 nye arbejdspladser.

 

Tønder får omkring 80 nye skattearbejdspladser. Det kunne folketingsmedlem Carl Holst fra Venstre fortælle borgmester Henrik Frandsen (V), da Christiansborg-politikeren tirsdag formiddag besøgte borgmesteren ved det eksisterende skattecenter i Tønder. Nyheden vakte stor glæde.

Besøget fandt sted omtrent samtidig med, at regeringen holdt pressemøde i Statsministeriet for at offentliggøre planerne om en større omlægning af SKAT.

Med reorganiseringen vil regeringen frem mod 2021 erstatte den nuværende skatteforvaltning med syv nye fagligt specialiserede styrelser, som hver får ansvar for et klart defineret opgaveområde.

Skattecentret i Tønder bliver en del af den nye Gældsstyrelse, der får hovedsæde i Middelfart. Udover Tønder vil Gældsstyrelsen også have til huse i Grenaa, Ringkøbing, Roskilde og Thisted.

- Med reorganiseringen bliver skattecentret i Tønder styrket med flere arbejdspladser. Der bliver tilført så mange nye arbejdspladser, der vurderes at være plads til i de nuværende rammer, dvs. omkring 80 arbejdspladser mere til Tønder, fortalte Carl Holst ved mødet med Tønder-borgmesteren.

I dag har skattecentret på den tidligere kaserne i Tønder ca. 160 arbejdspladser og vil med udvidelsen komme op på 240.

Oplysningerne om udvidelsen faldt i særdeles god jord hos borgmester Henrik Frandsen.

- Det her har vi arbejdet på længe. Med fuld opbakning fra hele Kommunalbestyrelsen har vi gennemført en målrettet indsats for at få del i de nye arbejdspladser, der skal være med til at styrke SKAT. Vi kan nu konstatere, at det er lykkedes. Dels får vi flere arbejdspladser til kommunen, og dels er regeringens satsning på Tønder en fremtidssikring af vores skattecenter. Det betyder rigtig meget, så det er en god dag for Tønder Kommune, lyder det fra borgmesteren.

Folketingsmedlem Carl Holst og borgmester Henrik Frandsen fortæller om skatteomlægningens positive betydning for Tønder Kommune.

 Carl Holst og Henrik Frandsen følger transmissionen af pressemødet i Statsministeriet - og TV SYD gør klar til at interviewe. Der var gode nyheder til Tønder.