60 nye stillinger til Gældsstyrelsen i Tønder

Er du ledig eller ønsker at skifte job, så er der god grund til at tjekke jobopslag i dag. Gældsstyrelsen har nemlig slået 60 nye stillinger op som sagsbehandler til afdelingen i Tønder på byens tidligere kaserne.

De nye medarbejdere søges inden for et bredt fagligt og uddannelsesmæssigt felt. Fx kan du være kontorassistent, finansøkonom, financial controller, revisorassistent, professionsbachelor i offentlig administration, finans eller revision, eller du har måske en bachelor indenfor jura, økonomi eller forvaltning.

- Høj faglighed er naturligvis kernen i det, vi søger hos en ny kollega. Når det så er sagt, er vi meget opmærksomme på også at få nogle kolleger, som har de rette menneskelige egenskaber. Vi har en tæt dialog med borgere og virksomheder, og det er vigtigt, at den sker med respekt, tillid og forståelse. Disse er nemlig ofte havnet i en økonomisk svær situation, siger den nytiltrådte underdirektør for Gældsstyrelsens Driftscenter Tønder, Brian Breer Clausen.

Du kan godt være nyuddannet, da du bliver en del af en stærk faglig enhed, som vil hjælpe med at klæde dig på til opgaverne. Som nyansat i Gældsstyrelsen kommer du desuden igennem et 3-5 ugers introduktionsforløb, hvor du bliver sat grundigt ind i Gældstyrelsens arbejdsområder herunder bl.a. forvaltnings- og skattelovgivning.

- Vi insisterer på at give nye medarbejdere en god start på deres nye job. Det betyder, at vi tager godt imod dem, men det betyder også, at vi giver dem et længere introduktionsforløb, så de er klædt på til at varetage en meget vigtigt samfundsopgave, siger underdirektør i Brian Breer Clausen.

Som ny medarbejder vil du komme til at håndtere mange forskellige opgaver som fx håndtering af henvendelser via telefon og mail, sagsbehandling på inddrivelsesopgaver, kvalitetssikring af inddrivelseskrav samt kontering og placering af indbetalinger. Du får en bred berøringsflade, hvor de involverede parter primært er virksomheder og selskaber, men også revisorer og advokater.

Underdirektør
Brian Breer Clausen


Fakta om Gældsstyrelsen:

  • Den 1. juli 2018 blev SKAT erstattet af syv nye styrelser.
  • Gældsstyrelsen er etableret under Skatteministeriet og har ansvaret for at inddrive borgere og virksomheders gæld til det offentlige.
  • Gældsstyrelsen har hovedsæde i Middelfart og har lokationer syv steder i landet. Foruden Middelfart er det Ringkøbing, Thisted, Tønder, Grenaa, Roskilde og Randers.
  • Gældsstyrelsen vil i 2021 bestå af omkring 1.500 medarbejdere, heraf 240 i Tønder.

Informationsmøde

Er du blevet nysgerrig på Gældsstyrelsen, opgaverne og kulturen, og vil du gerne vide endnu mere inden du søger, inviterer Gældsstyrelsen til informationsmøde tirsdag den 18. september 2018 kl. 16.00 – 18.00 på Driftscenter Tønder, Pionér Allé 1, 6270 Tønder.

Styrelsen byder på en kop kaffe og en god snak med både ledere og medarbejdere fra huset og Gældsstyrelsen. Af hensyn til forplejning skal der ske tilmelding til Morten Krogh Terkelsen på Morten.terkelsen@gaeldst.dk senest den 14. september 2018.

Der er ansøgningsfrist den 27. september, og stillingsopslagene kan ses på gaeldst.dk/job.