40 år i tandplejen

Den 1. august kan klinikassistent Vera Nielsen fejre 40 års jubilæum i den kommunale tandpleje i Tønder Kommune.

Vera Nielsen begyndte i tandplejen som elev i 1978 og blev fastansat efter elevtiden.

I nu snart 40 år har Vera Nielsen haft sin arbejdsmæssige hverdag på klinikken på Leosallé i Tønder. Samtidig med jubilæet får Vera Nielsen og alle hendes kolleger i den kommunale tandpleje ny arbejdsplads. Fra 1. august bliver tandplejen nemlig samlet i en nyindrettet central klinik i det tidligere rådhus i Bredebro.
 
Vera Nielsen er kendt som en dygtig og flittig klinikassistent, der gennem de mange års ansættelse har ydet en stor indsats for børn og unges tandsundhed.

Jubilaren brænder især for arbejdet med tandregulering (bøjlebehandlinger), hvor hun de seneste 40 år har været en uundværlig hjælp på tandreguleringsafdelingen. Her har hun i årenes løb arbejdet med mange forskellige specialtandlæger og hjulpet mange børn og unge med at få et flot smil og et funktionsdygtigt tandsæt.

Vera Nielsen er den administrative medarbejder, der koordinerer aftalebøgerne i afdelingen. Samtidig assisterer hun ved behandlinger og behandler også egne patienter. Hun er en pligtopfyldende og loyal medarbejder, der er respekteret og værdsat af kollegerne for sit store engagement og gode humør.