Job til 2

Stærkt netværk hjælper med at skaffe job til kæreste eller ægtefælle til nye medarbejdere

Hvis jeg får job i Tønder Kommune, er der så også et job til min ægtefælle eller samlever?

Det er en naturlig overvejelse for mange. Derfor har vi i Tønder Kommune oprettet netværket Job til 2 - et samarbejde, hvor både private og offentlige virksomheder står sammen om at skabe job til nye medarbejderes ægtefæller og partnere.

Netværket består af mange virksomheder i kommunen, som alle har en interesse i at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft i området.

Herudover er vi en del af den Sønderjyske model, hvor vi sammen med Aabenraa, Sønderborg, Haderslev samarbejder med organisationen Work-Live-Stay, hvor vi har mulighed for at hjælpe hinanden på tværs af kommunegrænsen med at matche CV´er og stillinger.

Gevinsten for den, der flytter til kommunen, når ægtefælle eller partner har fået job her:

  • Én indgang til kommunen, kontakt vores tilflytterservice for råd og vejledning
  • Vi præsenterer CV over for en række relevante virksomheder i netværket
  • Vi samarbejder med Work-Live-Stay og Udviklingsråd Sønderjylland om at sikre de bedste betingelser for den, der vælger at flytte med.

Gevinsten for virksomheder der deltager i Job til 2:

  • Lettere for virksomheder i hele området at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft, fordi nye medarbejdere, som flytter til området, får en bedre start og oplever en god velkomst
  • Samarbejde og netværk med virksomheder og den regionale indsats styrkes
  • Vækst og udviklingsmulighederne for din virksomhed og for området som helhed styrkes

I praksis fungerer netværket på den måde, at når en af de deltagende virksomheder har fået en ny medarbejder, hvis ægtefælle eller partner mangler arbejde, kontakter virksomheden tilflytterservice i Tønder kommune. Herefter tager tilflytterservice kontakt til de øvrige virksomheder i netværket for at høre, om de skulle have brug for en medarbejder med netop de kvalifikationer og kompetencer, som ægtefællen eller partneren har.

Ønsker du at tilmelde din virksomhed til netværket eller høre nærmere, så kontakt tilflytterservice. Du finder kontaktoplysninger øverst til højre på denne side.

Siden er opdateret:
05.09.2017