Ud i naturen

Natur på 1. klasse

Få steder i Danmark finder du så afvekslende natur som i Tønder Kommune. Og den kan bruges på mange forskellige måder - lige fra erhverv/hobbyerhverv, over "kulisse til kulturarrangementer" til den unikke naturoplevelse. Du har ideerne - vi kan være sparringen for dig.

Som friluftsmenneske vil du også opdage, at der er mange muligheder for at bruge og opleve den spændende natur i fritiden. Vi gør, hvad vi kan for at passe på den. Fra Vadehav og marsk, til istidslandskab og urskov.

Brug naturen

Er du til sejlads, fiskeri, drageflyvning eller andre aktiviteter? Så kan du finde guider her.


Andre specielle naturoplevelser til dig
Særlige dyrearter, fredede højmoser og Danmarks eneste urskov. Tag på tur i kommunen og giv dig selv og andre flere specielle naturoplevelser.


Strande
Er du lidt af en vandhund, har du masser af muligheder for at boltre dig i Tønder Kommune. Du kan bade både langs kysten ved Vadehavet samt på Rømøs vestkyst, hvor Lakolk Strand og Sønderstrand hører til nogle af Europas bedste og mest populære badestrande.

Tøndermarsk og Vadehav

Du skal opleve marsken og vadehavet – det er helt specielt! Hvis du vil have viden og hjælp til at gøre din oplevelser til noget særligt, så klik forbi her og læs mere om Tøndermarsk og Vadehavet.

Nationalpark Vadehavet

Hvad betyder det for dig, at Vadehavet har status af Nationalpark? Det giver dig for eksempel en række muligheder for at skabe ting til gavn for os alle.

 

Siden er opdateret:
31.08.2016