SMS-varsling

Bliv varslet om vejarbejde m.v. via SMS

Tønder Kommune har taget et system i brug, som skal lette din hverdag i forbindelse med lukning af veje, stormvarsler og andre situationer, der kan påvirke dig

Systemet går under navnet UMS, Unified Messaging System, og vil blive brugt til at sende SMS-beskeder til dig om for eksempel planlagt vejarbejde tæt på din bopæl, så det ikke kommer som en irriterende overraskelse.

Systemet vil også blive brugt til at orientere om broarbejde, snerydning ved ekstremt vintervejr og udtynding af træer og buske, som kan give støjgener i boligkvarterer.

Mobiltelefoner som er registreret på din adresse og som ikke har hemmeligt eller udeladt nummer, er automatisk tilmeldt UMS varslingstjenester

Varsling om stormflod til sommerhusejere
Hvis du er interesseret i at modtage SMS-varslinger for andre områder end der, hvor du har bopæl, så er det også muligt, blot det er indenfor Tønder Kommune. Det kræver blot, at du tilmelder dig på linket i "betjen dig selv" øverst på denne side.

Dermed kan du for eksempel som sommerhusejer modtage SMS-varslinger om stormflod for det område i Tønder Kommune, hvor dit sommerhus befinder sig.

Hvis du vil vide om du er tilmeldt kan du gå til SMS-varsling "betjen dig selv" øverst på denne side. Her kan du også framelde dig SMS-varsler.

 

Siden er opdateret:
11.07.2017