Mød projektchefen

Karsten Jensen er projektchef og har ansvar for at styre de forskellige projekter i samarbejde med de ansvarlige projektledere, samarbejdspartnere og styregruppen.

Karsten har kontor på Tønder Rådhus, men kan også jævnligt træffes på Tøndermarsk Initiativets projektkontor i Højer. Adressen er Storegade 13. Her har borgerdialoggruppen og konsulentvirksomheden DemokraCity også plads. Se mere her.

Karsten Jensen har været ansat i Tønder Kommune siden 2002, bl.a. som leder af erhvervsafdelingen og senest som fagchef i Kultur & Fritid.

Karsten har været involveret i mange forskellige projekter, hvor man i fællesskab har arbejdet med udvikling, ikke mindst landdistriktsudvikling, fødevarenetværk, kunst- og kunsthåndværkere, erhvervsnetværk, foreningsliv og frivillige.

”Sønderjyske Madglæder” og ”Kunst og Kunsthåndværk langs Vadehavet” er eksempler på initiativer, som Karsten Jensen har været involveret i.

Nu glæder han sig til for alvor at komme i gang med Tøndermarsk Initiativet:

- Det handler om at have et godt netværk hele vejen rundt og at være god til at forudsige, hvad det næste træk skal være. Jeg skal være den samlende figur og holde trådene til både de lokale borgere, men også til samarbejdspartnere som Realdania og A.P. Møller-fonden. Mange af de involverede er i mit netværk i forvejen, og når jeg kender dem, så er det også lettere at være det fælles bindeled, siger Karsten Jensen.

Han har boet i Brøns i 18 år. Familien flyttede til egnen, efter han i 1996 var blevet ansat i daværende Skærbæk Kommune:

 - Det var helt tilfældigt, at vi kom hertil, men nu er det med hjertet, vi er her. Her er en særlig sønderjysk kultur, hvor man gerne vil egnen og fællesskaberne, og Højer er også et område, hvor der er stor lokal opbakning. Det er utroligt vigtigt for et projekt som Tøndermarsk Initiativet, siger Karsten.

Kontakt

Som projektchef er Karsten også nøgleperson i kommunikationen og dialogen med pressen og lokalsamfundet. Derfor er Karsten ofte ude i foreninger og organisationer for at fortælle om projektet og indsamle ideer og forslag.

Ønsker din forening eller organisation besøg for at høre mere om Tøndermarsk Initiativet, kan I kontakte Karsten på tlf. 74 92 93 99, mobil 20 42 19 89, e-mail: kje@toender.dk.

Du er også velkommen til at kontakte Karsten, hvis du har spørgsmål om projektet.

Siden er opdateret:
21.09.2016