Hope alkoholkampagne

Torsdag den 11. januar 2018 begynder den nationale HOPE alkoholkampagne. Kampagnens formål er dels at få flere borgere til at gå i alkoholbehandling, dels at give respekt til de borgere, der tager hånd om deres alkoholproblem og søger hjælp. I år har kampagnen fokus på børn og unge, der vokser op i familier med alkoholproblemer, og at det er vigtigt at gribe ind hvis et barn mistrives grundet alkoholproblemer.

Tønder Kommune bakker op om kampagnen igen i år, hvor vi samarbejder med Højer Designefterskole. Eleverne har arbejdet med kampagnens budskab, hvilket der er kommet flere spændende og kreative projekter ud af. Projekterne kan opleves på Tønder Rådhus onsdag den 24. januar kl. 16.00, hvor eleverne vil vise og fortælle om projekterne.

Børn og unge kan få gratis rådgivning og hjælp på Rådgivningscenter Tønder – Misbrug. Her kan barnet og den unge få anonyme samtaler og få hjælp til at tale om de problemer og udfordringer der er ved at vokse op i et hjem hvor mor eller fra drikker for meget.

Har du spørgsmål vedr. tilbuddet eller det praktiske, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål vedr. tilbuddet eller det praktiske, er du altid velkommen til at kontakte os:

Tommy Juhl
tomj2@toender.dk
Tlf. 20 14 13 84

Mai Junker Jørgensen
mkj1@toender.dk
Tlf. 29 74 29 71

Er alkohol et problem? - Du har ret til hjælp

Alle borgere har ret til gratis og professionel rådgivning og behandling. Rådgivningscenter Tønder Misbrug tilbyder forskellige typer behandling til både den der drikker og til pårørende.

Læs mere på Rådgivningscentrets hjemmeside

Hop logo. Billede

Siden er opdateret:
11.01.2018