En god start - sammen

En god start - sammen. For førstegangsfødende

er til forældre, der venter deres første barn, og bor i Tønder Kommune.

Forløbet strækker sig fra mor er gravid i ca. sjette måned og til barnet er ca. to måneder gammelt, i alt seks mødegange.

Hvert møde har et nyt emne for eksempel motion i graviditeten, fødslen og fars rolle heri, amning, barnets behov, fars og mors roller i forhold til  hinanden og til barnet, viden om sjove aktiviteter og lege i kan lave med jeres barn helt fra det er nyfødt.

Tilmeld dig ved at klikke på linket i "Betjen dig selv" boksen øverst på denne side. Der er plads til 10 par på holdet og pladserne fordeles efter ”først-til-mølle” princippet.

 

En god start - sammen. For flergangsfødende

er et forældrekursus til forældre, der har et eller flere børn i forvejen, og som bor i Tønder Kommune.

Forløbet strækker sig fra mor er gravid i ca. syvende måned og til barnet er ca. en måned gammelt, i alt fire mødegange, hvor anden mødegang kun er for fædre.

Hvert møde har et nyt emne, for eksempel motion, fødslen og fars rolle heri, amning, parforholdet, viden om sjove aktiviteter og lege i kan lave med jeres barn, helt fra det er nyfødt. 

Tilmeld dig ved at klikke på linket i "Betjen dig selv" boksen øverst på denne side. Der er plads til 10 par på holdet og pladserne fordeles efter ”først-til-mølle” princippet.

Siden er opdateret:
14.01.2020