Åben rådgivning og vejledning

PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) tilbyder åben anonym rådgivning på torsdag fra kl. 15- 17. Her har familier, børn og unge mulighed for at søge anonym, gratis rådgivning enten via fremmøde eller - som et nyt tiltag - via telefon fra den 1. april. 2019.

Åben Rådgivning torsdag kl. 15-17 
(Foregår dog ikke i skolernes ferieperioder)

Personlig rådgivning
Toftlund Distriktsskole, Nyboder 25, 6520 Toftlund: Sidste torsdag i hver måned
Tønder Grundskole, Holmevej 2, 6270 Tønder: Første torsdag i hver måned

Telefonisk rådgivning
Øvrige torsdage ved henvendelse til følgende telefonnummer: 21 30 78 90

Vi registrerer ikke dine oplysninger og der bliver dermed ikke oprettet en sag i vores system. Derfor starter og slutter samtalen typisk inden for rammen af Åben Rådgivning. Der tilgår ikke oplysninger til eksterne samarbejdspartnere, institutioner, skoler eller myndigheder i forbindelse med rådgivningen. Åben Anonym Rådgivning er ikke terapi, behandling eller sagsbehandling, og rådgivningen har ikke en akut funktion. Det betyder, at ved akut behov skal man tage kontakt til egen læge.

Hvad kan man henvende sig om?

I alle familier kan der opstå en række spørgsmål, bekymringer og problemer. Åben Anonym Rådgivning tilbyder eksempelvis rådgivning og vejledning i

  • børns opdragelse, trivsel og udvikling
  • forældrenes indbyrdes forhold, og barnets oplevelse heraf
  • skilsmisse
  • udfordringer i forhold til at være ung
  • reaktioner på for eksempel sygdomsforløb eller andet omkring barnet og familien
  • læringsmæssige problemstillinger.

Du skal være opmærksom på, at det kan ske, at du vil opleve at blive sendt videre til andre instanser, som vi vurderer bedre kan hjælpe dig videre med din problemstilling.

Hvem kan henvende sig?
Åben Anonym Rådgivning er et tilbud til børn og unge under 18 år og deres forældre. Man kan komme alene, men man kan også vælge at tage sit barn eller sine forældre med til rådgivning.

Hvor og hvornår foregår Åben Rådgivning?
Rådgivningen er bemandet af en psykologer og foregår torsdage kl. 15 - 17. I lige uger foregår det på Toftlund Distriktsskole og i ulige uger på Tønder Grundskole. Begge steder foregår rådgivningen i de tidligere kompetenceteams lokaler. Der er lukket i skolernes ferie.

Hvordan henvender man sig?
Som noget nyt kan du bestille tid til Åben Anonym Rådgivning.

Det gør du ved at klikke på linket herunder

For at booke tid, skal du oprette en bruger i vores bookingsystem, og logge ind. Du vil være anonym for os, når du kommer til rådgivningen. Du kan ringe til 74 92 92 92, hvis du har brug for hjælp til at booke en tid i vores bookingsystem.

Fra kl. 15.00 - 15.40 er der dog også mulighed for, at du bare kan møde op uden at booke en tid.

Siden er opdateret:
03.07.2019