Foreningspriser og Hædring af Mesterskaber 2017

Kultur og Fritidsudvalget og Folkeoplysningsudvalget er gået sammen om Foreningspriser og Hædring af Mesterskaber. Der vil fremover være ét samlet prisarrangement, hvor de frivillige får et skulderklap og dem der har vundet et mesterskab vil blive hædret.

Indstillingerne til arrangementerne fungerer stadig lige som før og I kan finde tilmeldingsskemaerne nedenunder. Sidste frist for at sende indstillinger ind er mandag den 10. april 2017.

Foreningspriser
De frivillige er rygraden i enhver forening, nogle personer gør ekstra meget for at bidrage til foreningslivets beståen. Er det i jeres forening, der er én eller flere, der har ydet en bemærkelsesværdig forskel i løbet af året, så vil vi gerne være med til at påskønne det. Det gør vi ved at uddele følgende priser én gang om året:

  • 2 ungdomspriser
  • 6 leder-, instruktør- og trænerpriser
  • 6 foreningsindsatspriser

Hent indstillingsskemaet for Foreningspriser her

Hædring af mesterskaber
Har du vundet noget stort indenfor din sportsgren/fritidsinteresse? Så fortjener du at blive hædret for det! I Tønder Kommune vil vi gerne hædre jer, der præsterer stort - lokalt, nationalt og måske endda internationalt. Vi hædrer både dig under 18 år, og dig der er voksen.

Hent indstillingsskemaet for Hædring af Mesterskaber her

Siden er opdateret:
03.03.2017